🩺 Descoperă excelența în îngrijirea animalelor cu instrumentarul nostru veterinar premium și accesorii de top!

Politica de Livrare și Returnare

Editat: 07/05/2024

 

Bine ați venit la KASELVET!

 

Destinația ta pentru produse de cea mai înaltă calitate! Suntem dedicați să ne asigurăm că produsele noastre ajung la tine în condiții excelente și în cel mai scurt timp posibil. Aici la KASELVET, ne străduim să oferim o experiență de cumpărături online ușoară și plăcută pentru toți clienții noștri.

 


 

Politica de Livrare

 

 1. Procesul de Livrare

  După ce ai plasat comanda ta pe site-ul nostru, te vom ține la curent cu starea comenzii tale prin e-mail. Toate comenzile sunt procesate în termen de 12-24 ore și expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

 2. Tarifele de Livrare

  KASELVET oferă livrare gratuită pentru comenzile care includ produse de miere tip pachet. Pentru comenzile care nu îndeplinesc această condiție, se aplică o taxă fixă de livrare de 25 RON, care va fi afișată în momentul finalizării comenzii.

 3. Timpul de Livrare

  Timpul estimat de livrare este între 2 și 5 zile lucrătoare, în funcție de locul în care vă aflați. Comenzile plasate până la ora 14:00 vor fi procesate în aceeași zi, iar cele plasate după această oră vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. În perioadele de vârf, cum ar fi sărbătorile sau campaniile promoționale, timpul de livrare poate fi ușor prelungit. Vă vom informa prin e-mail sau telefon în cazul apariției unor întârzieri.

 4. Metode de Livrare

  Pentru a asigura livrarea rapidă și sigură a produselor noastre, colaborăm cu firma de curierat Cargus. Aceasta ne permite să garantăm că produsele ajung la dumneavoastră în cele mai bune condiții. Dacă ai preferințe speciale sau cerințe personalizate privind livrarea, te rugăm să ne contactezi. Echipa noastră va fi bucuroasă să exploreze opțiunile disponibile și să te ajute să găsești cea mai potrivită soluție pentru tine.

 5. Zonele de Livrare

  KASELVET livrează în întreaga România. În cazul în care locuiești într-o zonă îndepărtată sau dificil accesibilă, te rugăm să ne contactezi înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea livrării în zona ta.

 


 

Politica de Returnare

 

Ne dorim ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit de achiziția sa de la KASELVET. Dacă, din orice motiv, doriți să returnați un produs, vă rugăm să urmați procedurile noastre de returnare descrise mai jos:

 • Termenul de Returnare: Aveți dreptul de a returna orice produs în termen de 10 zile calendaristice de la data primirii acestuia, fără a fi necesară invocarea unui motiv.
 • Condiții de Returnare: Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele aferente, fără semne de utilizare sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea produselor care nu îndeplinesc aceste condiții.
 • Procedura de Returnare: Contactați-ne la adresa de e-mail centrulcomercial@gmail.com sau la numărul de telefon +40 770 642 951 pentru a solicita returnarea. Veți primi un e-mail cu instrucțiuni detaliate despre cum să expediați produsul înapoi către noi. Ambalați produsul în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului și expediați-l la punctul nostru de lucru: DN17C 344, Dumitra.
 • Costuri de Returnare: Costurile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care returnarea se datorează unei erori din partea noastră (de exemplu, produsul livrat este diferit de cel comandat sau este defect).
 • Rambursarea Banilor: După ce produsul returnat ajunge la punctul nostru de lucru și este verificat, vom procesa rambursarea în termen de 7 zile lucrătoare. Rambursarea se va efectua folosind aceeași metodă de plată utilizată la achiziție. În cazul plăților prin card, timpul necesar pentru ca suma să apară în contul dumneavoastră poate varia în funcție de politica băncii emitente.

 


 

Contact

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Livrare, vă rugăm să ne contactați:

Întrebări sau nelămuriri? Consultați pagina noastră de [FAQ] sau contactați-ne direct. Echipa noastră de servicii clienți este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie și pentru a vă oferi informațiile necesare.

Vă mulțumim că ați ales KASELVET pentru nevoile dumneavoastră de produse de înaltă calitate!