🩺 Descoperă excelența în îngrijirea animalelor cu instrumentarul nostru veterinar premium și accesorii de top!

Politica de Confidențialitate

Editat: 07/05/2024

 

Bine ați venit la Politica de Confidențialitate!

 

Ne angajăm să protejăm cu responsabilitate și să respectăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale. Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale atunci când utilizați website-ul nostru (www.instrumentarveterinar.com) și interacționați cu noi. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații pentru a înțelege angajamentul nostru în ceea ce privește confidențialitatea și protecția datelor.

 


 

Informații Colectate

 

Pentru a vă oferi o experiență personalizată și pentru a vă procesa comenzile, putem colecta următoarele tipuri de informații personale:

  • Informații de contact: nume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon.
  • Informații de plată: datele de card de credit/debit sau alte detalii de plată necesare pentru procesarea comenzilor.
  • Informații demografice: vârsta, sexul, preferințele și interesele, pentru a vă oferi recomandări personalizate.
  • Informații despre dispozitivul și browser-ul dumneavoastră: adresa IP, tipul de browser, versiunea sistemului de operare și alte detalii similare pentru a gestiona și îmbunătăți website-ul nostru.

 


 

Utilizarea Informațiilor

 

Utilizăm informațiile colectate în principal pentru următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor și livrarea produselor către dumneavoastră într-un mod eficient și sigur.
  • Comunicarea cu dumneavoastră pentru confirmarea comenzilor, gestionarea întrebărilor și oferirea suportului necesar.
  • Personalizarea experienței dumneavoastră pe website-ul nostru, oferindu-vă recomandări relevante și adaptate preferințelor dumneavoastră.
  • Analiza utilizării website-ului nostru pentru îmbunătățirea serviciilor și optimizarea ofertei noastre de produse și servicii.
  • Protejarea securității și integrității datelor dumneavoastră personale prin implementarea măsurilor de securitate adecvate.

 


 

Divulgarea Informațiilor

 

Ne angajăm să nu comercializăm, să nu închiriem și să nu transferăm informațiile dumneavoastră personale către terțe părți în afara KASELVET, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de dumneavoastră sau în conformitate cu legislația aplicabilă.

 


 

Securitatea Datelor

 

Pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat și utilizării incorecte, implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate de securitate.

 


 

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre referitoare la confidențialitate și protecția datelor. Orice modificări semnificative vor fi comunicate prin intermediul website-ului nostru sau prin alte mijloace de comunicare adecvate.

 


 

Contact

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:

 


 

Întrebări sau Nelămuriri?

 

Echipa noastră este disponibilă pentru a vă asista și a vă oferi clarificări în legătură cu orice informații aveți nevoie sau întrebări legate de Politica de Confidențialitate.

Vă mulțumim că ați ales KASELVET pentru nevoile dumneavoastră veterinare!