🩺 Descoperă excelența în îngrijirea animalelor cu instrumentarul nostru veterinar premium și accesorii de top!

Politica de Livrare, Returnare și Rambursare

Editată la: 24 mai 2024

Bine ați venit la pagina de Livrare a KASELVET! Aici veți găsi informații detaliate privind livrarea produselor noastre pe teritoriul României, inclusiv politica de livrare, returnare și alte detalii importante. Ne angajăm să vă oferim servicii de înaltă calitate pentru a vă asigura o experiență de cumpărare excelentă.

 


 

Metode de Livrare

Pentru a asigura livrarea rapidă și sigură a produselor noastre, colaborăm cu firma de curierat Cargus. Aceasta ne permite să garantăm că produsele ajung la dumneavoastră în cele mai bune condiții.

 

Timp de Livrare

Timpul estimat de livrare este între 2 și 5 zile lucrătoare, în funcție de locul în care vă aflați. Comenzile plasate până la ora 14:00 vor fi procesate în aceeași zi, iar cele plasate după această oră vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. În perioadele de vârf, cum ar fi sărbătorile sau campaniile promoționale, timpul de livrare poate fi ușor prelungit. Vă vom informa prin e-mail sau telefon în cazul apariției unor întârzieri.

 

Costuri de Livrare

 • Costul standard de livrare este de 25 RON.

 

Toate costurile de livrare vor fi afișate în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.

 

Urmărirea Comenzii

După expedierea comenzii, veți primi un e-mail cu un număr de urmărire și un link către pagina de tracking a Cargus. Acest link vă va permite să verificați în timp real statusul livrării comenzii dumneavoastră.

 

Politica de Returnare

Ne dorim ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit de achiziția sa de la KASELVET. Dacă, din orice motiv, doriți să returnați un produs, vă rugăm să urmați procedurile noastre de returnare descrise mai jos.

 1. Termenul de Returnare: Aveți dreptul de a returna orice produs în termen de 10 zile calendaristice de la data primirii acestuia, fără a fi necesară invocarea unui motiv, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 174/2008: “Consumatorul (conform legislației în vigoare, consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care cumpără, dobândesc, utilizează sau consumă produse ori servicii în afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

 2. Condiții de Returnare: Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele aferente, fără semne de utilizare sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea produselor care nu îndeplinesc aceste condiții.

 3. Procedura de Returnare:

  • Contactați-ne la adresa de e-mail centrulcomercial@gmail.com sau la numărul de telefon +40 770 642 951 pentru a solicita returnarea. Vă rugăm să furnizați numărul comenzii și motivul returnării.
  • Veți primi un e-mail cu instrucțiuni detaliate despre cum să expediați produsul înapoi către noi.
  • Ambalați produsul în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului și expediați-l la punctul nostru de lucru: DN17C 344, Dumitra.
 4. Costuri de Returnare: Costurile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care returnarea se datorează unei erori din partea noastră (de exemplu, produsul livrat este diferit de cel comandat sau este defect).

 5. Rambursarea Banilor: După ce produsul returnat ajunge la punctul nostru de lucru și este verificat, vom procesa rambursarea în termen de 7 zile lucrătoare. Rambursarea se va efectua folosind aceeași metodă de plată utilizată la achiziție. În cazul plăților prin card, timpul necesar pentru ca suma să apară în contul dumneavoastră poate varia în funcție de politica băncii emitente.

 

 

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de livrarea sau returnarea produselor, echipa noastră de suport este pregătită să vă ajute. Ne puteți contacta la:

 • Sediu Social: Str. Demacusa nr. 33, Moldovita, Județul Suceava
 • Punct de Lucru: DN17C 344, Dumitra
 • Telefon: +40 770 642 951
 • E-mail: centrulcomercial@gmail.com
 

Informații Suplimentare

 1. Confirmarea Comenzii: După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare cu detaliile acesteia. Vă rugăm să verificați informațiile și să ne contactați imediat dacă observați vreo eroare.

 2. Modificarea Comenzii: Dacă doriți să modificați sau să anulați o comandă, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Odată ce comanda a fost expediată, nu mai poate fi modificată sau anulată.

 3. Produse Deteriorate sau Defecte: În cazul în care primiți un produs deteriorat sau defect, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a aranja returnarea și înlocuirea acestuia, fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră.

 

 

Vă mulțumim că ați ales KASELVET!  Ne străduim să vă oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente de livrare.

Vezi cele mai recente produse

FII PRIMUL CARE AFLĂ

Vrei să fii primul care află de ofertele noastre și ce echipamente pregătim pentru tine? Atunci înregistrează-te la newsletter.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.